Retouneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen. Mocht dat toch niet zo zijn, kan je het artikel retouneren binnen 14 dagen nadat je order verzonden is. Stuur van te voren wel even een mailtje naar (info@twolittlemonkeys.nl) om welk product het gaat met vermelding van je ordernummer. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retour zending zal ik het bedrag van de items terug storten op de rekening waarmee er betaald is. 

Het is op eigen risico hoe je het producht terug stuurt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het adres voor de retour zending vind je onderaan de pagina. Mocht je een maat groter of kleiner nodig hebben, kan je opnieuw een bestelling plaatsen, ik zal dan me uiterste best doen dat je zo snel mogeljik je nieuwe bestelde product weer in huis hebt - de verzendkosten voor een ruilartikel gaat in overleg.

Het product mag alleen retour worden gezonden als het ongedragen, ongewassen, onbeschadigd is en in de orginele verpakking word terug gestuurd. Bij het geretouneerde producht graag de factuur bijvoegen, zodat ik weet om welk ordernummer het gaat als ik het ontvang. Als er geen factuur of ordernummer aanwezig is, kan het retour niet verwerkt worden.

Als een product speciaal voor jou op maat is gemaakt is het niet mogelijk te retourneren. Stuur dan wel even een mailtje zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. 

Sale artikelen kunnen niet geretouneerd worden.

 

Retour adres:

Two Little Monkeys

Baaiduinen 4

8884 HJ

Terschelling

 

© 2017 - 2020 Two Little Monkeys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel