Retouneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de product[en] die je hebt ontvangen. Mocht dat toch niet zo zijn, kan je het artikel retouneren binnen 14 dagen nadat je order verzonden is. 

 

STAP 1: Stuur een mailtje naar (info@twolittlemonkeys.nl) om welk product[en] het gaat met vermelding van je ordernummer.

STAP 2: Je ontvangt van ons een RETOURLABEL waarmee je de producht[en] kunt retouneren.

STAP3: Print je FACTUUR uit of vermeld op een briefje je ORDERNUMMER.

 

Het product[en] mag alleen retour worden gezonden als het ongedragen, ongewassen, onbeschadigd is en in de orginele verpakking word terug gestuurd. Als er geen factuur of ordernummer aanwezig is, kan het retour niet verwerkt worden.

Binnen 7 dagen na ontvangst van de retour zending zal ik het bedrag van de items terug storten op de rekening waarmee er betaald is. 

De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Mocht je een maat groter of kleiner nodig hebben, kan je opnieuw een bestelling plaatsen, ik zal dan me uiterste best doen dat je zo snel mogeljik je nieuwe bestelde product weer in huis hebt.

Als een product speciaal voor jou op maat is gemaakt is het niet mogelijk te retourneren. Stuur dan wel even een mailtje zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. 
 

Sale artikelen of Supriseboxen kunnen NIET geretouneerd worden.

 

 

 

© 2017 - 2024 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel